Question PC stuck in bios after new psu installation

Xercase

Commendable
Jul 26, 2019
9
1
1,515
0
Hi, so recently I ordered in a new psu as I suspected my old psu was faulty. For a period the pc would crash instantly when playing games, and then after a bit the display just wouldn't power on at all. So I put in a new PSU and now it just simply loads up asrock BIOS each time I turn my PC on. It doesn't let me boot into bios through f2 to set to factory settings either. Any suggestions?
 
Hi, so recently I ordered in a new psu as I suspected my old psu was faulty. For a period the pc would crash instantly when playing games, and then after a bit the display just wouldn't power on at all. So I put in a new PSU and now it just simply loads up asrock BIOS each time I turn my PC on. It doesn't let me boot into bios through f2 to set to factory settings either. Any suggestions?
I'm not sure I understand.
" So I put in a new PSU and now it just simply loads up asrock BIOS each time I turn my PC on. It doesn't let me boot into bios."
Can you boot into bios or not?
 

Xercase

Commendable
Jul 26, 2019
9
1
1,515
0
I'm not sure I understand.
" So I put in a new PSU and now it just simply loads up asrock BIOS each time I turn my PC on. It doesn't let me boot into bios."
Can you boot into bios or not?
Sorry I meant to say I can't reset bios to factory defaults. Whenever I try pressing f2 it says "no boot device found" It just loads up a screen with my uefi version and processor type and all that.
 

Xercase

Commendable
Jul 26, 2019
9
1
1,515
0
Also I just noticed my hdd cable was unplugged. Plugged it back in, but still nothing. I thought that was the "boot device" so I'm still at a loss. Here are my device specifications though.

Skytech Shadow 3.0

AMD RYZEN 5 3600

GEFORCE RTX 2060 SUPER
 

Xercase

Commendable
Jul 26, 2019
9
1
1,515
0
That are the only two components in your PC?

Answer the followed question
Sorry I was in a rush:


GPU: RTX 2060 SUPER

CPU: AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3593 Mhz

RAM: 16 GB

OS: Windows 10 Home 64bit, version 21H1, build 19043.1237

New PSU: 600W EVGA ATX 12V/EPS 12V 80 Plus

Motherboard: Ultra M.2 PCIE Gen 3 x4
 

ASK THE COMMUNITY