• Now's your chance win big! Join our community and get entered to win a RTX 2060 GPU, plus more! Join here.

    Meet Stan Dmitriev of SurrogateTV on the Pi Cast TODAY! The show is live August 11th at 2:30 pm ET (7:30 PM BST). Watch live right here!

    Professional PC modder Mike Petereyns joins Scharon on the Tom's Hardware Show live on Thursday, August 13th at 3:00 pm ET (8:00 PM BST). Click here!

Question PC went blue screen during WiFi driver install

thedoublej

Distinguished
Jan 31, 2012
104
0
18,680
0
Sending my kid's desktop home with her, no ethernet at the house, so I got a TPLink WiFi card from Amazon, great reviews. Installed it in the little PCI slot under the GPU and it knocked the GPU out, no DVI output. Moved it to the little PCI slot under the CPU, and it was fine. Popped in the driver disc and started the install, and the system went blue screen, no message.

Now I'm back to no DVI output, even with the WiFi card removed. the Gigabyte MB has no video output, so I can't try onboard graphics to see what's wrong.

This is older stuff, Phenom 975, hasn't had any issues until this.

What's my next step, how do I get some video output so I can figure out what's gone wrong? I've proven the cable and monitor good by hooking up a different tower.
 

thedoublej

Distinguished
Jan 31, 2012
104
0
18,680
0
Swapped in a different GPU and now everything works fine. Seems coincidental that the other one died right then, not buying that story, but both of them are cheap and old, so I'm not going to put any more effort into it.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS