Question PC won’t boot after upgrade

Jul 10, 2019
8
0
10
0
So I recently upgraded from an i5 7500 and a cheapo Asrock Motherboard to a z370 MSI gaming plus mobo with an i7 8700k. I’m not really a pc expert but I’m reasonably sure i connected everything the right way; however, the system simply won’t boot. Other specs: EVGA 500w 80plus silver psu, gtx 1050ti, samsung 860 evo 500gb ssd, and a 1tb Toshiba HDD. Also, none of the fans spin when turned on.
 
Jul 10, 2019
8
0
10
0
So I recently upgraded from an i5 7500 and a cheapo Asrock Motherboard to a z370 MSI gaming plus mobo with an i7 8700k. I’m not really a pc expert but I’m reasonably sure i connected everything the right way; however, the system simply won’t boot. Other specs: EVGA 500w 80plus silver psu, gtx 1050ti, samsung 860 evo 500gb ssd, and a 1tb Toshiba HDD. Also, none of the fans spin when turned on.
Now that I have reinstalled my old components, the system still won’t boot. Could it possibly be the psu?
 
Jul 10, 2019
8
0
10
0
That very well could be the case. I’ve just ordered a modular corsair 650 watt 80+ bronze
it’s just really unorthodox because before transferring parts, it worked perfectly. However, I may have accidentally put the case on one of the cables, which may have been too much pressure
 
Jul 10, 2019
8
0
10
0
So I received the new psu and installed it... and the pc still won’t boot. I’m beginning to think that i may have damaged the power switch cable. I ordered a new case, but if that’s still not the issue, I’m going to try to purchase the necessary components to resolve whatever’s going on
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS