Question pc won't turn on after resetting the CMOS battery

Sep 2, 2022
3
0
10
0
hello, yesterday i wanted to reset my bios and i unplugged the cmos battery, waited 30 minutes and then put it back and now the pc won't turn on, no signal of life at all and i turned off my psu before doing this.
Did i just lost my mobo?
 

Lutfij

Titan
Moderator
Welcome to the forums, newcomer!

We're going to need a little more information. Can you please parse the specs to your build? If the platform is old, perhaps try and see if replacing the CMOS battery with a fresh cell changes anything.
 
Sep 2, 2022
3
0
10
0
Welcome to the forums, newcomer!

We're going to need a little more information. Can you please parse the specs to your build? If the platform is old, perhaps try and see if replacing the CMOS battery with a fresh cell changes anything.
Thanks.

the specs are:
motherboard: Asrock fm2a55m-hd+
CPU: Athlon X4 860K
GPU: 2x RTX 3070 ti.
USB flash 8gb
RAM: hyperx fury DDR3 4GB
PSU: Gigabyte 750W P750GM
kinda strange but it's just a mining build.
 
Last edited:
Sep 2, 2022
3
0
10
0
Welcome to the forums, newcomer!

We're going to need a little more information. Can you please parse the specs to your build? If the platform is old, perhaps try and see if replacing the CMOS battery with a fresh cell changes anything.
Hello,
It turned on, but one of the 3070 ti is not being recognized in hive os, it turns on and the fans spins normally, it says "missing unit", already tried new risers but nothing.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS