• Now's your chance win big! Join our community and get entered to win a RTX 2060 GPU, plus more! Join here.

    Pi Cast Episode 3 streams live on Tuesday, August 4th at 2:30 pm ET (7:30 PM BST). Watch live right here!

    Catch Scharon on the Tom's Hardware Show live on Thursday, August 6th at 2:00 pm ET (7:00 PM BST). Click here!

Question Problem with GPU, No Signal but has power?

Apr 22, 2020
5
0
10
0
So I got on my system which is linked here ->, System Parts,

All the parts are in great order and are working perfectly until two days ago, I have been playing dying light and it was my first time playing it, My GPU got really hot and made my PC shutdown, and after that, I couldn't really start my PC or anything for a while and didn't get any signal coming from my GPU, which is a Radeon RX 470 8GB Sapphire Nitro+

I did a little bit of digging around and couldn't find anything really helpful, I have tried disconnecting my GPU and reconnecting it, I have checked for the power cable and the GPU does get power to it, the lights are on and everything, and I have uninstalled its drivers from the PC to try to reinstall them, any time I have tried to open the AMD Radeon Settings Software it said that I don't have any GPU from Radeon connected to my PC.

I have also noticed that the fans are always off on it and it only has the LEDs on nothing else, starting to get frustrated and don't know what else to try.


PSU is a Seasonic 600ET
Thanks for any reply, really helpful.
 
Last edited:

ASK THE COMMUNITY