Problem with my 9700 Pro

hineigger

Distinguished
Feb 28, 2003
323
0
18,780
My 9700 pro has been acting strange... After having the computer on for just over a half hour, I get weird lines here and there... What could be wrong? I have to restart. Driver issues?

Oh wait I figured out what was wrong, I BOUGHT AN ATI PRODUCT.

Obviously this story was made up, because not even I am foolish enough to stray from Nvidia.
 

eden

Champion
Lovely story!

Now let's cuddle.

--
<A HREF="http://www.lochel.com/THGC/html/news.html" target="_new"><font color=purple><b>The official Tom's Hardware Guide Forums Photo Album, click here to contribute!</font color=purple></b></A>
 

speeduk

Distinguished
Feb 20, 2003
1,476
0
19,280
Yeah ATI suck. Even though my 9700pro has lasted me almost a year now with no probs and is still more than enough for the latest games. Especially now its fitted with copper hs and ramsinks...

<A HREF="http://service.futuremark.com/compare?2k1=6719742" target="_new"> MY RIG </A>
<A HREF="http://service.futuremark.com/compare?2k3=1050289" target="_new"> 3D-03 </A>
<font color=red> 120% overclocker </font color=red> (cheapskate)
 

eden

Champion
Ignore his trolling, let's cuddle him.

--
<A HREF="http://www.lochel.com/THGC/html/news.html" target="_new"><font color=purple><b>The official Tom's Hardware Guide Forums Photo Album, click here to contribute!</font color=purple></b></A>
 

coolsquirtle

Distinguished
Jan 4, 2003
2,717
0
20,780
CUDDLE TIME!!!!!!!!

Proud Owner the Block Heater
120% nVidia Fanboy
I'd get a nVidia GeForce FX 5900Ultra... if i had the money and if THEY WOULD CHANGE THAT #()#@ HSF