problem with pci firewire cards

Oct 15, 2018
2
0
10
Hi,

My pc has been off for about 2 months whilst I’ve been redecorating the room it was in. I went to turn it back on about a week ago and unfortunately the pci firewire card I use to connect my soundcard (echo audiofire12) has stopped working.

I decided to buy a new one from which is this one - https://www.amazon.co.uk/gp/product/B002UOLZ5S/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

However, just like my previous one my pc will not recognise it. I spent the day yesterday taking it out and putting it into different pci slots on my pc (I also did this with the original one I had) but it’s just not installing or being recognised. I tried looking for drivers for the new card but have had no luck. I even tried a fresh install of windows but alas no luck.

Im not too computer savvy but it looks like it’s not even recognised in my device manager. I have included some screenshots for you to see.

My motherboard is the Asus p8z77-V LX and i am running windows 7 64bit

https://www.dropbox.com/s/mxgybtkw7t4q44c/Screenshot%202018-10-15%2011.34.50.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/nywdfq41w9fvm5t/Screenshot%202018-10-15%2011.35.55.png?dl=0

https://www.dropbox.com/s/ce5o07fhq67iqjc/Screenshot%202018-10-15%2011.35.58.png?dl=0

Please help


 
Oct 15, 2018
2
0
10


it was in the bottom one if the computer is stood up how its meant to be. i cant quite remember the make because it was more than 5 years ago that i got it but the driver for it says this - Texas Instruments PCI 7510/4510

 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS