Question problem with "user profiles" in Windows 7 Pro 64-bit

tool_man

Honorable
Aug 15, 2014
2
0
10,510
0
I installed Windows 10 Pro 64-bit as the second of a dual operating system. In the process of doing that I screwed-up the user profile aspect of W7. When I login, W7 loads a Default User Profile (which is not the Default User Profile shown under Users) and alerts me to contact the administrator. I have run SFC /SCANNNOW and error checking.

I've discovered that if I select "edit credentials", Windows Explorer crashes and restarts. Having restarted the Default User Profile issue is resolved to show the Default User Profile listed under Users but its doesn't stick. I have to go through this process each time I login. Below are the two logged errors.
=================================================================================================
- System

- Provider

[ Name] Microsoft-Windows-User Profiles Service
[ Guid] {89B1E9F0-5AFF-44A6-9B44-0A07A7CE5845}

EventID 1505

Version 0

Level 2

Task 0

Opcode 0

Keywords 0x8000000000000000

- TimeCreated

[ SystemTime] 2020-07-23T22:49:07.927211300Z

EventRecordID 624969

Correlation

- Execution

[ ProcessID] 1000
[ ThreadID] 1020

Channel Application

Computer CustomPC

- Security

[ UserID] S-1-5-21-2804515847-1527974221-1862656408-1012


- EventData

Error The system cannot find the file specified.
============================================================================================================
Log Name: Application
Source: Application Error
Date: 7/24/2020 11:46:33 AM
Event ID: 1000
Task Category: (100)
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: CustomPC
Description:
Faulting application name: Explorer.EXE, version: 6.1.7601.23537, time stamp: 0x57c44efe
Faulting module name: Vault.dll, version: 6.1.7601.17514, time stamp: 0x4ce7c9e0
Exception code: 0xc0000005
Fault offset: 0x0000000000022b67
Faulting process id: 0x1464
Faulting application start time: 0x01d661d9ecfe1291
Faulting application path: C:\Windows\Explorer.EXE
Faulting module path: C:\Windows\system32\Vault.dll
Report Id: 3a81bce5-cdcd-11ea-876e-40167e278af2
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Application Error" />
<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>100</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2020-07-24T16:46:33.000000000Z" />
<EventRecordID>625182</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>CustomPC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>Explorer.EXE</Data>
<Data>6.1.7601.23537</Data>
<Data>57c44efe</Data>
<Data>Vault.dll</Data>
<Data>6.1.7601.17514</Data>
<Data>4ce7c9e0</Data>
<Data>c0000005</Data>
<Data>0000000000022b67</Data>
<Data>1464</Data>
<Data>01d661d9ecfe1291</Data>
<Data>C:\Windows\Explorer.EXE</Data>
<Data>C:\Windows\system32\Vault.dll</Data>
<Data>3a81bce5-cdcd-11ea-876e-40167e278af2</Data>
</EventData>
</Event>
 

ASK THE COMMUNITY