Question Problems with Jingsha X79 Dual CPU Motherboard

Sep 21, 2019
2
0
10
0
Hi,

I had bought a Jingsha X79 Dual CPU Motherboard Intel Xeon LGA 2011 E5 V2 WS Workstation Motherboard. I successfully assemble everything. After assemble everything is fine except there is no power to USB ports or any other port from motherboard and I had tried several GPU's but none of them gives me output. Can you please let me know do i have to follow something special to turn it on ?

The manual is Chinese and won't help so much.

Mobo

CPU : Dual - Intel Xeon E5-2640 v2 2.5 GHz 6-Core Processor
RAM : 64 GB Kingstone 1600 DDR3
GPU : AMD FirePro W9000 6 GB Video Card
PSU :EVGA SuperNOVA G2 1300 W 80+ Gold Certified Fully Modular ATX Power Supply

I had tried everything such as replacing CMOS batteries, CMOS resetting, Ram re-arrangements, with 4 RAM slots, nothing works and I neither get visual or nor power on USB.

Update 22 Sept., I had tried without RAM and it gave me 3 short beep. But there is still no power in any i/o and no visual from GPU as well. I had tried my working GPU from another computer but still nothing.

Any help would be appreciated.
 
Last edited:
Sep 21, 2019
2
0
10
0
Hi,

I had bought a Jingsha X79 Dual CPU Motherboard Intel Xeon LGA 2011 E5 V2 WS Workstation Motherboard. I successfully assemble everything. After assemble everything is fine except there is no power to USB ports or any other port from motherboard and I had tried several GPU's but none of them gives me output. Can you please let me know do i have to follow something special to turn it on ?

The manual is Chinese and won't help so much.

CPU : Dual - Intel Xeon E5-2640 v2 2.5 GHz 6-Core Processor
RAM : 64 GB Kingstone 1600
GPU : AMD FirePro W9000 6 GB Video Card
PSU : EVGA 1300

I had tried everything such as replacing CMOS batteries, CMOS resetting, Ram re-arrangements, with 4 RAM slots, nothing works and I neither get visual or nor power on USB.

Any help would be appreciated.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS