Profile selection on startup

Bubba

Distinguished
Dec 31, 2007
1,944
0
19,780
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

Please forgive me should this have already been covered.

My Windows XP machine has suddenly started prompting me to select a
hardware profile upon startup, even though I have only one (default)
profile.
I have made sure the 'wait' time for the profile was set to zero, but it
still requires me to select the only profile I have.
Why is this happening and what can I do to fix it?

Thanks!!
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

Start/Run
Type "control userpasswords2"ENTER
Uncheck "Users must enter..."
Click OK and follow prompts.

--
Jupiter Jones [MVP]
http://www3.telus.net/dandemar/


"Bubba" <bubba@hotmail.com> wrote in message
news:Xns95AC9DA1A7D0Dbubba@216.196.97.131...
> Please forgive me should this have already been covered.
>
> My Windows XP machine has suddenly started prompting me to select a
> hardware profile upon startup, even though I have only one (default)
> profile.
> I have made sure the 'wait' time for the profile was set to zero,
> but it
> still requires me to select the only profile I have.
> Why is this happening and what can I do to fix it?
>
> Thanks!!
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

OP

Right Click on My Computer, Select Properties, Hardware Tab, Hardware
Profiles Button and make sure the following two items are true:
1) You in fact have only 1 "hardware" profile
2) The second radio button titled "Select the first profile listed if I
don't select a profile" is marked.

Jupiter - a "hardware" profile is not the same as the "user" profile and
neither have anything to do with the other.
--

StringFellow Hawk

"Dom, Give me Turbos"
"Bubba" <bubba@hotmail.com> wrote in message
news:Xns95AC9DA1A7D0Dbubba@216.196.97.131...
> Please forgive me should this have already been covered.
>
> My Windows XP machine has suddenly started prompting me to select a
> hardware profile upon startup, even though I have only one (default)
> profile.
> I have made sure the 'wait' time for the profile was set to zero, but it
> still requires me to select the only profile I have.
> Why is this happening and what can I do to fix it?
>
> Thanks!!
 

Bubba

Distinguished
Dec 31, 2007
1,944
0
19,780
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.hardware (More info?)

"StringFellow Hawk" <Star_Fleet_Admiral_Q(NOSPAM)@(SPAMNOT)hotmail.com>
wrote in news:O$Tx5p00EHA.1204@TK2MSFTNGP10.phx.gbl:

> OP
>
> Right Click on My Computer, Select Properties, Hardware Tab, Hardware
> Profiles Button and make sure the following two items are true:
> 1) You in fact have only 1 "hardware" profile
> 2) The second radio button titled "Select the first profile listed if
> I don't select a profile" is marked.
>
> Jupiter - a "hardware" profile is not the same as the "user" profile
> and neither have anything to do with the other.

Thanks for the reply. I have already verified the two conditions are
true.