[SOLVED] Rainbow Six Siege won't start.

Apr 25, 2019
12
0
10
0
I have bought Rainbow Six Siege not a long time ago, and today I had the feel like I should play it, upon launching it what I realize is my Steam status goes 'In-Game: Rainbow Six Siege etc etc", then a few seconds later, nothing happens, and my status will get back to 'Online'. Why's that? I have good enough PC I'm assuming, as I can play with GTA 5, and PUBG as well.
 

Hazzahead

Great
Apr 22, 2019
161
11
95
3
From a Steam community discussion:

"Ok guys I just found the solution, at least it work for me.

  1. Make sure your graphic driver is up to date (If u just update it, make sure to restart your computer afterwards)
  2. Log out from Uplay and close it.(Most important step)
  3. Verify game cache (If you have not done it yet)
  4. Start rainbow six and Uplay will open and ask to link your account.
  5. Then you game will start automatically!
p/s : Restart Steam before doing step 4 if these steps did not work for you."
 
Reactions: xxxtaintedxxx
Apr 25, 2019
12
0
10
0
From a Steam community discussion:

"Ok guys I just found the solution, at least it work for me.



    • Make sure your graphic driver is up to date (If u just update it, make sure to restart your computer afterwards)
    • Log out from Uplay and close it.(Most important step)
    • Verify game cache (If you have not done it yet)
    • Start rainbow six and Uplay will open and ask to link your account.
    • Then you game will start automatically!
p/s : Restart Steam before doing step 4 if these steps did not work for you."
Hi, I have updated graphic driver 2 days ago, I restarted Steam (because I bought it on steam not uplay), but it has not been succesful so far, thanks for the comment though!
 
Apr 25, 2019
12
0
10
0
Ok. Was checking you didn't have a dual core cpu.

Is Uplay installed and does it run when you launch the game from Steam? Uplay is required, all Ubisoft games do. Steam doesn't run their games directly.
Yeah, today after restarting my PC, and launching the game from Steam again, it actually installed Uplay by itself, now working fine, thanks for the replies.
Edit: How to mark this thread as solved?^^
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS