[SOLVED] Restoring original BIOS splash logo ?

NATHAN BURMA

Prominent
Mar 8, 2020
8
0
510
0
Hello,

I recently bought second hand hp Z840 workstation for my cad applications. As soon as I turned on the machine, the custom splash logo (from an organization) appeared instead of the hp logo that I expected. It is quite annoying for me. I tried so many ways to hide the current logo and show the original splash logo, but it hasn't been successful yet. I see a post on hp community web page from the following link

https://h30434.www3.hp.com/t5/Business-PCs-Workstations-and-Point-of-Sale-Systems/HP-z-series-workstations-default-BIOS-Splash-LOGO/td-p/7278731?fbclid=IwAR3_Oj-Wp85sDlovhgkUT2E1x_ZzgincMCvOfaOaES_2Pin_r85AQKhzVUE .

Even though it was said an accepted solution, the DOS commands are not working when I tried. Can anybody help me out with this? Maybe I am not good at coding in DOS mode. Thanks.
 
Hello,

I recently bought second hand hp Z840 workstation for my cad applications. As soon as I turned on the machine, the custom splash logo (from an organization) appeared instead of the hp logo that I expected. It is quite annoying for me. I tried so many ways to hide the current logo and show the original splash logo, but it hasn't been successful yet. I see a post on hp community web page from the following link

https://h30434.www3.hp.com/t5/Business-PCs-Workstations-and-Point-of-Sale-Systems/HP-z-series-workstations-default-BIOS-Splash-LOGO/td-p/7278731?fbclid=IwAR3_Oj-Wp85sDlovhgkUT2E1x_ZzgincMCvOfaOaES_2Pin_r85AQKhzVUE .

Even though it was said an accepted solution, the DOS commands are not working when I tried. Can anybody help me out with this? Maybe I am not good at coding in DOS mode. Thanks.
you could try to flash the original bios instead. it could return the original bios splash.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS