Sapphire R7 260x black screen!!!

Page 10 - Seeking answers? Join the Tom's Hardware community: where nearly two million members share solutions and discuss the latest tech.

Aravind92

Honorable
Apr 1, 2014
574
0
11,010
20


Great buddy on the same day...Know what we are just going to live with it...Or will have to live with it and hope amd fixes this with some driver...And iam going to leave the pc turned on tonight with monitor off...If it black screens again i have a proff for sapphire...
 
http://www.tomshardware.com/forum/324136-33-6970-artifacts-apps


 

Bagzi

Reputable
May 20, 2014
24
0
4,520
1


Yes....but my is Power color
 

Aravind92

Honorable
Apr 1, 2014
574
0
11,010
20
Have a look at mine...its different..

name="CoreClockTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6658&SUBSYS_E258174B&REV_00_4&B77C4C1&0&0008A">
<Property name="Want_0" value="0" />
<Property name="Want_1" value="0" />
</Feature>
- <Feature name="PowerControl_PCI_VEN_1002&DEV_6658&SUBSYS_E258174B&REV_00_4&B77C4C1&0&0008A">
<Property name="Want" value="0" />
</Feature>
- <Feature name="MemoryClockTarget_PCI_VEN_1002&DEV_6658&SUBSYS_E258174B&REV_00_4&B77C4C1&0&0008A">
<Property name="Want_0" value="15000" />
<Property name="Want_1" value="150000" />
 


This is a better guide
http://www.techpowerup.com/forums/threads/updated-amd-ati-2d-clock-guide.117633/
 

Aravind92

Honorable
Apr 1, 2014
574
0
11,010
20


Is it happening only after resuming from idle or even when browing and doing less intensive work...
 

Aravind92

Honorable
Apr 1, 2014
574
0
11,010
20


Still mine looks the same as above...
 

Jogden

Reputable
May 24, 2014
7
0
4,510
0


only after resuming, 1 time when I'm playing portal 2.

drivers 14.4 and windows 8.1
 

writteninleaves

Reputable
May 16, 2014
10
0
4,510
0
Updated on my side:

I don't get black screen now, what I get is bluescreen after watching some flash videos from youtube, but the whole blackscreen thing i didn't encounter after 4 days, but I checked my RAM it passed on memtest with no problems because the description on bluescreen is regarding on Physical Dump Memory.
 

abirtj

Honorable
Sep 15, 2013
46
0
10,530
0


da BS started to happen after i installed the physX.....was just a thought....anyway its getting really annoying.....y are we the ones with the prob?....i read a tech geek posted in amd forum that his r9 290X is doing same thing and he said that its because his card looses signal due insufficient volts that it suddenly it stops....same issue as ours....i thing the zero core is the bastard.......is there anyway to stop using this crap?

 


That's completely weird. How can the value of CoreClockTarget be 0 ? And you have no "want_2" ?
"want_0" is supposed to be Idle.
"want_1" is supposed to be 2D Desktop.
"want_2" is supposed to be 3D App.



 

Aravind92

Honorable
Apr 1, 2014
574
0
11,010
20
No there are people with want_0 and _1 alone...I guess those refer to 2d and 3d..Wierd thing is have 0 as clocktarget...Thsi shows there is someting wrong witht the driver...Can everyone of you post you profile info here?
 

frontwing

Distinguished
Jan 13, 2011
38
0
18,530
0
Disabled ULPS in the registry on Monday.
I know, normally this would only make sense for a crossfire setup.
Since then no more black screens.
 

Aravind92

Honorable
Apr 1, 2014
574
0
11,010
20


seems to be a good idea...will do it today...
 

writteninleaves

Reputable
May 16, 2014
10
0
4,510
0


Hmm, I will also try your suggestion, before I'm going to send this back again to Distributor.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS

Latest posts