Setup.exe / Win16 sub sytem

dl

Distinguished
Apr 2, 2004
1,126
0
19,280
Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup,microsoft.public.win2000.general,microsoft.public.win2000.file_system,microsoft.public.win2000.applications (More info?)

Win2kpro updated.
This problem has just appeared; trying to install a downloaded app (one of
several); either install shield starts, files copied to temp folder, then
install activity ceases - no sys freeze - Running Processes shows Setup.exe,
if terminated receive a Win 16 subsytem err.
Or Install Files unzipped to temp folder, run setup.exe, no activity,
Running Processes shows Setup.exe, can be terminated without a problem.
These are std retail Apps not DIY apps

Any thoughts/clues?
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup,microsoft.public.win2000.general,microsoft.public.win2000.file_system,microsoft.public.win2000.applications (More info?)

On Wed, 19 May 2004 11:31:35 +0100, "DL" <dl@spoofmail.com> wrote:

>Win2kpro updated.
>This problem has just appeared; trying to install a downloaded app (one of
>several); either install shield starts, files copied to temp folder, then
>install activity ceases - no sys freeze - Running Processes shows Setup.exe,
>if terminated receive a Win 16 subsytem err.
>Or Install Files unzipped to temp folder, run setup.exe, no activity,
>Running Processes shows Setup.exe, can be terminated without a problem.
>These are std retail Apps not DIY apps
>
>Any thoughts/clues?
>
See if tip 4488 in the 'Tips & Tricks' at http://www.jsiinc.com helps.

Jerold Schulman
Windows: General MVP
JSI, Inc.
http://www.jsiinc.com
 

dl

Distinguished
Apr 2, 2004
1,126
0
19,280
Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup,microsoft.public.win2000.general,microsoft.public.win2000.file_system,microsoft.public.win2000.applications (More info?)

Not sure if relevant, using Office2k pro, updated, and the OSB, templates
previously saved no longer start the App. OSA9.exe, starts, shown in running
processess The individual apps can be started without a problem.
Also TweakUI starts, runs, functions,but then stops responding with a
rundll32.dll 'not responding' err

"DL" <dl@spoofmail.com> wrote in message
news:uEJVgxYPEHA.164@TK2MSFTNGP12.phx.gbl...
> Win2kpro updated.
> This problem has just appeared; trying to install a downloaded app (one of
> several); either install shield starts, files copied to temp folder, then
> install activity ceases - no sys freeze - Running Processes shows
Setup.exe,
> if terminated receive a Win 16 subsytem err.
> Or Install Files unzipped to temp folder, run setup.exe, no activity,
> Running Processes shows Setup.exe, can be terminated without a problem.
> These are std retail Apps not DIY apps
>
> Any thoughts/clues?
>
>