Question Something WENT WRONG with my PC(no display) please help.

Jun 12, 2019
7
0
10
0
This is my first time posting so i don't know much but i need help.

Okay so, i decided to try controlling manually my PC's rgb lights by using the controller on my DEEPCOOL fans RF120. When i plugged the sata sharing the hard drive into the the PSU, for some reason my pc showed no display. So i turned off then turn it on again, still no display. I've searched a lot of solutions like reset cmos, remove ram and put it back etc. I also tried plugging peripherals into my pc but none of them seem to light up.

I need help, my pc turns on but shows no more display i've built it last Christmas so i find it pretty new.

Thanks for reading, i hope i find a way to fix it.

System Specs:
CPU: Ryzen 5 2600
Mobo: Aorus B450 Pro Wifi
Ram: T-Force Nighthawk 16gb 3000Mhz
GPU: GTX 1060 6gb Aorus Xtreme
PSU: EVGA Supernova G2 550W
HDD: WD Blue 1TB
SSD: KINGSTON A400 120gb
 
Last edited:
Jun 12, 2019
7
0
10
0
unplug everything except the min to boot up the system.

full system spec? include make and model of the psu

What's a min? And by unplugging everything do you mean including PSU, GPU and Cables on MOBO etc. Or only outside cables?

System Specs:
CPU: Ryzen 5 2600
Mobo: Aorus B450 Pro Wifi
Ram: T-Force Nighthawk 16gb 3000Mhz
GPU: GTX 1060 6gb Aorus Xtreme
PSU: EVGA Supernova G2 550W
HDD: WD Blue 1TB
SSD: KINGSTON A400 120gb
 
Jun 12, 2019
7
0
10
0
unplug stuff like the controller on my DEEPCOOL fans RF120, anything that is not required for the system to boot.

you need gpu/psu/cpu/1 stick of ram to boot, and the os drive to boot to windows
Ok, thanks i'll try it. I'll tell you the news.
 
Jun 12, 2019
7
0
10
0
:(

unplug stuff like the controller on my DEEPCOOL fans RF120, anything that is not required for the system to boot.

you need gpu/psu/cpu/1 stick of ram to boot, and the os drive to boot to windows
Okay, so i unplugged everything that isn't required when booting and nothing happened, is there something else i must do?
 
Jun 12, 2019
7
0
10
0
try the other x16 pcie slot?
could be psu or gpu issue, get another one for testing?
Can CPU cause this type of problem? Because my mobo indicates a red CPU light. I've checked the manual and it said that the red light means that specific component isn't working properly.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS