Question Sound issues

DaMido

Reputable
Jan 5, 2016
17
0
4,510
0
The sound is not working anymore on my pc after adding LAN card to the motherboard

Hello 1 year ago or so I bought a 2 LAN card for my PC while I already got 1 LAN Port on my motherboard

But I needed it but after adding the Audio AUX port stopped to work I don't know why and how the voice is now working only via HDMI and monitor AUX port

Tried everything removing drivers and reinstalling it again also I formatted new windows copy but still got the same problem

anyone can help me to make sure where exactly the problem is??

Thanks.
 
Last edited by a moderator:

Lutfij

Titan
Moderator
Where did you source the installation for Windows 10 from?

Please include/list your specs like so:
CPU:
Motherboard:
Ram:
SSD/HDD:
GPU:
PSU:
OS: version for Windows 10

Make and model of your sound card(if it's dedicated)? If it's onboard, then mention how your audio devices are connected.
 

DaMido

Reputable
Jan 5, 2016
17
0
4,510
0
CPU: i7-3370k 3.50 up to 3.90

Motherboard: gigabyte z77x-ud4h

RAM: 16 GB Corsair dominator platinum

SSD: Samsung EVO 850 256GB RED

HDD: 4GB HDD

GPU: GTX 760 MSI TWIN FROZR

PSU: Corsair I don't really remember what was it exactly

Windnows 10 Pro 64 Bit

The sound card is built it in the motherboard

I used to run my speakers through the AUX port in my razer keyboard but after connecting the aux and mic port of the keyboard to the motherboard ofcourse

but now its not working from my keyboard aux or motherboard aux both

thanks.
 

ASK THE COMMUNITY