wooziefub

Commendable
Dec 16, 2021
15
0
1,510
Hello!
So recently ive been trying to figure out the problem of why am i getting streaming issues in certain games that take up a lot of space (texture loss in gta 5 (was running fine on a hdd), forza horizon 5 and ect.). I was thinking it might be my mobo, since my mobo is pci-e 2 and im running a 1050ti, but it seems like it could also be my ssd's. Im running 2 sata ssd's that are both 256gb, different manufacturer's. I dont configure them at all (idk if u have to), i just format them when installing a fresh copy of windows.
Anyone have any idea what could be the case? Thank you!

My specs are:
MSI h61m-p22
1x 8GB DDR3 1333mhz
GTX 1050TI
2x 256GB SATA SSD
i5-2310
 
Hello!
So recently ive been trying to figure out the problem of why am i getting streaming issues in certain games that take up a lot of space (texture loss in gta 5 (was running fine on a hdd), forza horizon 5 and ect.). I was thinking it might be my mobo, since my mobo is pci-e 2 and im running a 1050ti, but it seems like it could also be my ssd's. Im running 2 sata ssd's that are both 256gb, different manufacturer's. I dont configure them at all (idk if u have to), i just format them when installing a fresh copy of windows.
Anyone have any idea what could be the case? Thank you!

My specs are:
MSI h61m-p22
1x 8GB DDR3 1333mhz
GTX 1050TI
2x 256GB SATA SSD
i5-2310
Try getting a 2x8GB kit of ram.
You might find your gaming is better.
 

wooziefub

Commendable
Dec 16, 2021
15
0
1,510
Ran the test, these are the results:
5GfKmTg.png

VAbUSPA.png

The cpu is ok. Here is the link: https://www.userbenchmark.com/UserRun/50084089
 
Last edited:

wooziefub

Commendable
Dec 16, 2021
15
0
1,510
Few things.
Clean off 15+GB from the OS drive.
Reboot and wait a few mins then run UBM with the browser closed.
How did you get w11 on that old machine?
These are the results fresh after a reboot: https://www.userbenchmark.com/UserRun/50090263
I installed w11 using a registry hack, same streaming issues happen on w10, ive noticed games run better on w10 but the texture loss is still there...
 
These are the results fresh after a reboot: https://www.userbenchmark.com/UserRun/50090263
I installed w11 using a registry hack, same streaming issues happen on w10, ive noticed games run better on w10 but the texture loss is still there...
That looks a little better.
You still have a lot of stuff running at startup.
Might be worth a look to see if you can skinny that down.

I would go back to w10 and get a 2x8GB ram kit.