TF2 Problem

Status
Not open for further replies.

death rider

Honorable
Jun 19, 2012
7
0
10,510
so ,i have been having a problem with TF2 lately.ive been playing for a year now and there was no such problems with it and it was running well until a week ago when i tried to play the game the menus and displays were perfect.
but when the game started the class that i chose started to have this funny graphics or display and then i noticed the surrounding maps started having this glitchy effect.the other classes had the glitch too.there were triangle holes everywhere and character's backpacks and body's were out of proportion like literally and the game started being laggy...i thought it was a serever problem but nobody on the game seemed to have the problem...


i tried searching google for help ,nobody seemed to have such problems and there was no link that was helpful.i reported steam for a bug twice and there was no reply or maybe theyd just fix it on the next patch...but the glitch or bug or whatever it is , hasnt gone.
i uninstalled tf2 and re-installed ,did same with steam but in vain..

it could be the computers fault or the files could be corrupted but like i said before i uninstalled and re-installed but stille no effect ...

DOES ANYONE KNOW WHAT IS WRONG?????
here are the images :
Yitlh.jpg

DXXUt.jpg

BEg8N.jpg

AkCCY.jpg

Ltd2D.jpg

6Zz27.jpg

6Zz27.jpg

 

death rider

Honorable
Jun 19, 2012
7
0
10,510



ohh thanks ...
that shouldve been the first thing on my mind but stupid me i didnt even check the other games ...
and yes they did have the same problem,i am now updating my driver..
thanks man.
 

death rider

Honorable
Jun 19, 2012
7
0
10,510
my graphic card is ATI/AMD Radeon HD series 4200....i didnt change the graphic card since the computer was bought......it was preinstalled in the CPU....and the computer was bought on november of 2010........i didnt check the graphic card yet,...
is there a way to say if the graphic is broken??.and BTW the problem is only with steam games.......
and thanks for the help guys....
 

death rider

Honorable
Jun 19, 2012
7
0
10,510
and if it helps my PC is HP Pavillion Magnesium Gray edition p6654y with AMD Athlon II 630 quadcore Processor and ATI Radeon HD 4200 integrated graphics with an acer monitor.....
 

death rider

Honorable
Jun 19, 2012
7
0
10,510
hey guys NVM
i seem to have fixed it....
it was like Hawkeye said ,i had to update my driver,and i updated the whole AMD yesterday which didnt work...but..

since you guys brought up the subject of my driver's posibility of being broken....
i updated my driver seperately nad right now it works....
thanks guys


mgQC9.jpg

cqjiZ.jpg
 
Status
Not open for further replies.