Tom's Articles Loading Slow?

davemar14

Distinguished
Feb 7, 2003
777
0
18,980
Almost every article I try to load on Tom's is slow. I have tried different PC's and have got the same problem. Anybody else having/noticing this problem? My connection speed is fine and I still download at the same speed I normally do. I have DSL 640/160.

My System:
<A HREF="http://www26.brinkster.com/amdgamer1/main.html" target="_new">http://www26.brinkster.com/amdgamer1/main.html</A>
 

Snaggle

Distinguished
Dec 10, 2003
176
0
18,680
yeah,it's slow for my dsl too...not enough bandwidth for the number of users-being number one sucks lemons doesn't it!
 

Clob

Distinguished
Sep 7, 2003
1,317
0
19,280
Forums are slow for me too. 3000/256 cable


"If youre paddling upstream in a canoe and a
wheel falls off, how many pancakes fit in a doghouse? None! Icecream doesn't have bones!!!"
 

Coop

Distinguished
Nov 27, 2003
217
0
18,680
Think the server is a Xeon :eek:)
With an Opteron it would run much faster, but Tom does not like AMD to well.


Toms Hardware Site is a joke !
 

darko21

Distinguished
Sep 15, 2003
1,098
0
19,280
Anandtech just posted a review on Opteron VS Xeon
http://www.anandtech.com/IT/showdoc.html?i=1982&p=1

Read the conclusion Anandtech is switching over to a

In a 4-way configuration AMD's Opteron cannot be beat, and thus it is our choice for the basis for our new Forums database server. We'll be documenting that upgrade in a separate article so stay tuned.

I guess it won't be a Dell.

If I glanced at a spilt box of tooth picks on the floor, could I tell you how many are in the pile. Not a chance, But then again I don't have to buy my underware at Kmart.
 

TRENDING THREADS