Turning off SLI

Status
Not open for further replies.

bigt101

Distinguished
Feb 3, 2010
10
0
18,510
Hello everyone,
Here is my problem. I have an A8N-SLI deluxe MB. with two ATI x800pro's. I want to run dual cards, non SLI, with 3-4 displays. Both cards work. When I put then together the system only see one. I have the bios set to dual card and have tried the auto setting too.
The SLI card has been turn to dual card,and you cant use the bridge withese card.
OS is XP Pro 32bit.
I have read different blogs, and they say that it will works, the band width will just be split x8 and x8 and it acts as two seperate slots.
The one thing they all say is to turn off SLI..... Where and how do you do this? I know if they were Nvidia board you could do it in the Nvida control panel. But since it is ATI cards no NCC. The ATI CCC just show the one working card. Is the CCC causing the problem? Should I just load the driver and not ccc and use windows to set up the displays?
Any help would be great THIS IS DRIVING ME CRAZY :bounce: :pt1cable:
I have had 3-4 monitors working on other systems.
Thank you in advance
Skip
 

bigt101

Distinguished
Feb 3, 2010
10
0
18,510
have not tried to switch it back to single, was told that this turns off the second slot. But will try.
Gnomio: no the board has Nvidia chips so its SLI, but I just want to run two seperate cards for 3-4 displays.
 

I have no idea if it will turn off the second slot or not but I don't think you have anything to lose by trying it.
 

bigt101

Distinguished
Feb 3, 2010
10
0
18,510
Well thanks to all the that helped. I did get it working. The two things I did was to reinstall the E-Z select card and change the 3rd monitor to the DVI plug.
Thanks again
 
Status
Not open for further replies.