Question Upgraded system but won’t post at all please help?,

Dec 3, 2019
15
0
10
0
Hey,
We upgraded a pc majorly, we changed the mobo, ram, cpu and gpu and all the fans and lights work however the system won’t even post, nothing will go to the monitor. The motherboard lights up but the peripherals will not light up despite being plugged in.
Please help
Thanks
 
Dec 3, 2019
15
0
10
0
Please list your entire computer specification. Details matter so please be specific (model numbers).

Case:
Power Supply:
Motherboard:
CPU:
RAM:
Storage:
Graphics:

-Wolf sends
Hey thanks it’s
Gtx 1650
8gb Corsair ddr4 ram
Msi x370 gaming plus
Ryzen 5 2600 (I think it’s thay one I forgot akr the box doesn’t say exact model
1tb WD blue
 

Wolfshadw

Titan
Moderator
As I said, DETAILS MATTER! Please provide the full system specifications as requested.

Case: ???
Power Supply: ???
Motherboard: Msi x370 gaming plus
CPU: ???
RAM: 8gb Corsair ddr4 ram ??? Make, Model, Kit, Speed?????
Storage: 1tb WD blue ??? SSD, SATA3, SATA6. M.2???
Graphics: Gtx 1650 ??? Make Mode Number???

Please fill in ALL of the requested information. If you don't have it know, please respond back when you do. We'll still be here.

-Wolf sends
 

RodroX

Notable
Aug 4, 2019
768
222
940
35
Make sure to plug the display signal cable into the GPU (GTX 1650) ports, and not into the motherboard back panel ports.

The Ryzen 5 2600 does not include an integrated GPU, so if you plugged your monitor to the motherboard you won't get a video signal on it.

Otherwise please get the full system specs as Wolf asked.

Cheers
 

Mr.Spock

Prominent
Dec 8, 2019
549
57
590
36
any beeps - long or short, those can give gives as to what's wrong

Hey,
We upgraded a pc majorly, we changed the mobo, ram, cpu and gpu and all the fans and lights work however the system won’t even post, nothing will go to the monitor. The motherboard lights up but the peripherals will not light up despite being plugged in.
Please help
Thanks
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS