Question Videos buffering on every software, playing while buffering with no sound

Hadeus

Prominent
Apr 3, 2020
9
1
515
0
Hey,

I had an incident where I got my PSU a little bit damaged from pulling the wire but had it successfully repaired. Afterward, I started experiencing some issues.

The first thing that I noticed was that I had trouble launching Apex Legends, it launched with no sound and froze in like 10 seconds before finishing loading. I had to retry a dozen times to get it working by using task manager to kill it and trying again. But sometimes it didn't work no matter how much I tried.

Then I noticed that youtube videos didn't play properly. They buffered and played with no sound until it just froze. And that is for all kinds of videos that I try to watch, any site, any software, even on Discord.

I also notice that after a restart it usually works for some time, but as time goes on the problems roll in. Not sure if this now a hardware problem or something, no idea.
 

Hadeus

Prominent
Apr 3, 2020
9
1
515
0
full system spec? include the brand and model of the psu
Operating System
Windows 10 Home 64-bit
CPU
Intel Core i5 3550 @ 3.30GHz 41 °C
Ivy Bridge 22nm Technology
RAM
16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)
Motherboard
Gigabyte Technology Co. Ltd. Z68A-D3-B3 (Socket 1155) 33 °C
Graphics
VA2248 SERIES (1920x1080@60Hz)
BenQ GL2460 (1920x1080@60Hz)
2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI) 34 °C
Storage
223GB KINGSTON SUV400S37240G (SATA-2 (SSD)) 30 °C
931GB Western Digital WDC WD10EZEX-00KUWA0 (SATA ) 30 °C
Optical Drives
TSSTcorp CDDVDW SH-222AB
Audio
NVIDIA Virtual Audio Device (Wave Extensible) (WDM)
PSU
Inter-Tech IT-SL500 AC 230V 500W
 

ASK THE COMMUNITY