• Pardon our dust as we work on some regularly scheduled forum maintenance. You may notice some missing features during this time. Thank you for your patience!

Weird WIFI problem? Help! :)

nutz3390

Distinguished
Sep 7, 2010
10
0
18,510
0
Hey guys! I have a wifi problem that i find weird. Has anyone experienced this?

Problem occured out of nowhere.

In my house there is:
2 stationary pcs on LAN connection- Works fine as usual
Laptop 1: LAN and wifi - Both works as usual
Laptop 2: Lan works fine as usual - WIFI is FUCKED <- Problem

Symptoms:
Extremely slow loading of everything online - skype and steam also has problems so its not the browser.
Browser saying things like "connection timed out" and "dns probe finished no internet"

What ive already done:
- I took a speedtest, and upload seems kinda normal 4 mb/s but Download is 0.3 mb/s (around 10 times lower than normal)
- i cleansed pc for adware with 3 different softwares
- i reset netsh and flushdns, and restarted pc
- i changed DNS server to google DNS, openDNS, and back to my isp dns. And reset router.

Nothing worked. I wanted to boot in safe mode and try that, but theres no bootmenu on startup, - looked for it in bios but gave up.
Laptop model: Clevo W150ER - everything else seems to work fine.

Hope you have suggestions guys! :)
 

nutz3390

Distinguished
Sep 7, 2010
10
0
18,510
0
Thanks for the answer Tolik, ive already tried that.
The problem seems to have disappeared overnight. Ill probably never find out what it was.

Since i didnt change anything on the laptop my guess is that it was something with the router (even though my ipconfig/all looked similar to the others) or with the ISP...but i dont know.
I really hope it doesnt occur again.

Thanks again for the suggestion.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS

Latest posts