Question Why is my Hybrid hard drive running 15mbs

May 20, 2019
2
0
10
0
Last year I purchased a 1tb Seagate Firecuda. Ever since my first install its been extremely slow. I'm not very good with computers and I would like some help getting things running properly. Any ideas of what the issue could be?

I know that it's been installed correctly in my motherboard.







my specs:



cpu i5-9400F


gpu gtx 960


motherboard z390 M gaming


ram 8gb ddr4 hyper x


psu 500w bronze evga
 

Gmoney06ss

Reputable
Jul 3, 2015
593
83
5,090
12
I had a firecuda as well, and iirc the hybrid/ssd part is only 8gb. So after that's full and depending on what actually installed onto it, it's just a standard HDD. I never noticed any difference between that and my wd blue. You may not have any issues, it may just be the way it is. That was my experience with mine. I know not much help, just my experience with the same drive.
 
Reactions: treant234
May 20, 2019
2
0
10
0
I had a firecuda as well, and iirc the hybrid/ssd part is only 8gb. So after that's full and depending on what actually installed onto it, it's just a standard HDD. I never noticed any difference between that and my wd blue. You may not have any issues, it may just be the way it is. That was my experience with mine. I know not much help, just my experience with the same drive.
That sounds about right to me. The only thing I don't understand is the extremely slow speeds I'm getting. It's getting to the point where simple tasks take up 100% of my hard drives performance.
 

popatim

Titan
Moderator
Download, install, and then run Seagate Seatools Seagate tech support will have you do that anyways...

If Seatools passes its testing then download, install, & run CrystalDiskInfo. Take a screenshot of the image, host it on an imagehosting site such as tinypic or imgur and provide a link to it here for us.

Can you also run a benchmark application for us and link us an screenshot of that as well. Thank you.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS