[SOLVED] Windows 10 gives blank screen after installation on SSD

Verizian

Honorable
Feb 11, 2014
10
0
10,510
0
Specs:

CPU: i7-6700K
Mobo: MSI z170a gaming m7
HDD: Kingston SSD V300


I just installed Windows 10 on an SSD using a DVD. The installation ran fine and got to the end, then restarted. After the installation finished, I got nothing but a black screen. I popped into BIOS to put the SSD first in the boot order, but even though it's first I have no changes.

So to clarify, BIOS loads fine, but after that I get nothing.
 
Nov 2, 2019
5
1
15
1
Try another install, if this fails pop back into the bios and try a boot overide to the ssd. Try disconnecting any other drives that might be interrupting .
Another possible fix is to run on intergrated graphics
 
Nov 2, 2019
5
1
15
1
Try another install, if this fails pop back into the bios and try a boot overide to the ssd. Try disconnecting any other drives that might be interrupting .
Another possible fix is to run on intergrated graphics
 

Verizian

Honorable
Feb 11, 2014
10
0
10,510
0
Try another install, if this fails pop back into the bios and try a boot overide to the ssd. Try disconnecting any other drives that might be interrupting .
Another possible fix is to run on intergrated graphics
We've done the integrated graphics one. Could you be a bit more specific with 'boot override'? Do you mean just having another device boot first?
 
Nov 2, 2019
5
1
15
1
We've done the integrated graphics one. Could you be a bit more specific with 'boot override'? Do you mean just having another device boot first?
The boos override is only available in newer bios and will be on the final page/ save page it overrides everything and normally works for me. Good luck
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS