Z370-G Gaming strix motherboard - NO Motherboard / debugging L.E.Ds

Nov 7, 2018
2
0
10
0
Built my PC and just tried booting and no luck, firstly:-

Before pressing the Power Button On:
- CPU & GPU Fans are going at Max RPM
- RBG lighting working

When Power Button is On
- I dont get ANY Onboard LEDs (diagnostics)
- All Fans turn on & RGB lights start cycling
-Memory RGB lights

No POST, No Beeps, No Bios. No Onboard Diagnostic LEDs, I dont have a speaker to plug into the motherboard.

Also getting a ticking noise from the PSU when turned off, and also when turned on.

I am assuming my RAM is dead on arrival but i am confused to why I am not getting any Beeps or Onboard LEDs


SPECS

Case: Corsair Carbide Series Air 240 High Airflow Micro ATX

Motherboard: ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING, Intel Z370, S 1151, DDR4, SATA3, Dual M.2, 2-Way SLi/CrossFire, GbE, USB3.1 G2 A Micro ATX
Processor: Intel Core i7 8086K, S 1151, Coffee Lake, 6 Core, 12 Thread, 4.0GHz, 5.0GHz Turbo, 12MB Cache, 1200MHz GPU, 95W CPU
Cooler: Corsair Hydro Series H100i V2 All-In-One Extreme Performance CPU Cooler with 240mm Radiator, 2x120mm Fan, Intel/AMD, TR4

Power: 750W Corsair HX Series HX750, 80 PLUS Platinum, Full Modular, SLI/CrossFire, Single Rail, 62.5A +12V, 1x135mm Fan, ATX

Graphics: EVGA GeForce RTX 2080 BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 VR Ready Graphics Card, 2944 Core, 1710MHz Boost

Memory: 1TB Samsung 960 Pro, M.2 PCIe NVMe, 48 Layer V-NAND, 3500MB/s Read, 2100MB/s, 440K/360K IOPS, 800TBW, Retail
1TB WD Blue 3D, 2.5" SSD, SATA III - 6Gb/s, 3D NAND, Read 560MB/s, Write 530MB/s, 95k/84k IOPS, Retail

RAM: 16GB (2x8GB) Corsair DDR4 Vengeance RGB Black, PC4-23400 (2933)< Non-ECC Unbuffered, CAS 16-18-18-36, RGB LED, XMP, 1.35V

Can anyone suggest any recommendations. Thanks
 
Nov 7, 2018
2
0
10
0
Case: Corsair Carbide Series Air 240 High Airflow Micro ATX

Motherboard: ASUS ROG STRIX Z370-G GAMING, Intel Z370, S 1151, DDR4, SATA3, Dual M.2, 2-Way SLi/CrossFire, GbE, USB3.1 G2 A Micro ATX
Processor: Intel Core i7 8086K, S 1151, Coffee Lake, 6 Core, 12 Thread, 4.0GHz, 5.0GHz Turbo, 12MB Cache, 1200MHz GPU, 95W CPU
Cooler: Corsair Hydro Series H100i V2 All-In-One Extreme Performance CPU Cooler with 240mm Radiator, 2x120mm Fan, Intel/AMD, TR4

Power: 750W Corsair HX Series HX750, 80 PLUS Platinum, Full Modular, SLI/CrossFire, Single Rail, 62.5A +12V, 1x135mm Fan, ATX
Getting a contant ticking sound like a relay tick or some sort when PC not even turned on, Also when PC is turned on.

Graphics: EVGA GeForce RTX 2080 BLACK EDITION GAMING 8GB GDDR6 VR Ready Graphics Card, 2944 Core, 1710MHz Boost

Memory: 1TB Samsung 960 Pro, M.2 PCIe NVMe, 48 Layer V-NAND, 3500MB/s Read, 2100MB/s, 440K/360K IOPS, 800TBW, Retail
1TB WD Blue 3D, 2.5" SSD, SATA III - 6Gb/s, 3D NAND, Read 560MB/s, Write 530MB/s, 95k/84k IOPS, Retail

RAM: 16GB (2x8GB) Corsair DDR4 Vengeance RGB Black, PC4-23400 (2933)< Non-ECC Unbuffered, CAS 16-18-18-36, RGB LED, XMP, 1.35V


 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS