[Biostar MB] Cannot connect front panel

tecmo34

Administrator
Jan 20, 2009
8,950
0
38,160
816
Your second image looks to be related to your case front audio ports versus the power/ reset buttons related to the case of the first image. You have two different connections you are trying to connect up.
 

tecmo34

Administrator
Jan 20, 2009
8,950
0
38,160
816
Now were talking.... Here is where each connector plugs into on the motherboard (reference #'s from this page: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-009016.htm )

PowerLED - Green wire plugs into #2
PowerLED - White wire plugs into # 4
H.D.D - Plugs into # 1 & # 3 with the Red wire at # 1
PowerSW - Plugs into # 6 & # 8 with the Black wire at # 6
ResetSW - Plugs into # 5 & # 7 with the Orange wire at # 7
 

JDFan

Splendid
Jan 5, 2010
3,255
0
22,160
267


+1 --- just plug the various separate wires into the plug connections as listed and you'll be fine !
 

damasvara

Distinguished
Jul 20, 2010
831
0
19,060
28
It's a standard actually. If you happen to look into the motherboard manual you'll most likely find the connection diagram... :p

But not everyone is a DIY builder. Honestly, I never remembered the connections myself. That's why I always keep a picture of it. :lol:
 

JDFan

Splendid
Jan 5, 2010
3,255
0
22,160
267
They'll fit with the casings left on -- if you remove them there is a slight possibility that 2 of them might touch at some point (or something could fall between them making contact between them) which could short them out - so best to leave the casing on !
 

Similar threads