[SOLVED] Mouse/Cursor problems

Jun 16, 2020
6
0
10
0
First of all, im new here and my english is not good. But when i click in certain area with my cursor, it does not do anything. Also using scroll wheel does not count when cursor is in that area. Its a little square and the position has changed 3 times. I can see my cursor when it is in that area. Please help.
 

gardenman

Distinguished
Moderator
Hi, it's probably some type of program that isn't working right.

Process Explorer is kinda like Task Manager but better. Download Process Explorer and run it. It will have a little target like icon on the toolbar.
You can drag this button from the toolbar to over top of the square on your screen and the application should be highlighted in Process Explorer.

This may help you track down which application is causing the problem, which you can then close it.

https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/process-explorer
 

gardenman

Distinguished
Moderator
Hi, it's probably some type of program that isn't working right.

Process Explorer is kinda like Task Manager but better. Download Process Explorer and run it. It will have a little target like icon on the toolbar.
You can drag this button from the toolbar to over top of the square on your screen and the application should be highlighted in Process Explorer.

This may help you track down which application is causing the problem, which you can then close it.

https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/process-explorer
 
Jun 16, 2020
6
0
10
0
Hi, it's probably some type of program that isn't working right.

Process Explorer is kinda like Task Manager but better. Download Process Explorer and run it. It will have a little target like icon on the toolbar.
You can drag this button from the toolbar to over top of the square on your screen and the application should be highlighted in Process Explorer.

This may help you track down which application is causing the problem, which you can then close it.

https://docs.microsoft.com/en-us/sysinternals/downloads/process-explorer
I already did a system reset and it fixed the problem, But thanks for the tip!
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS