9200SE: After install I cannot access display properties!

Jason

Distinguished
Jul 25, 2003
1,026
0
19,280
Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.ati (More info?)

Help!

I had a Nvidia geforce2 200mx. Uninstalled all nvidia drivers, then
the card. Installed 9200se (128mb). Installed catalyst drivers
(newest ver from ATI).

I cannot access my display properties. (rt click on desktop or
through control panel)

Any ideas?

Here is what I have tried (none of these things worked):
1) reinstall ati drivers
2) uninstall all ati drivers/card (I also used online cat cleaner util
from ati) Install old video card.
3) Stuff from step2 + newest nvidia drivers
4) uninstall nvidia drivers, software, card.
5) install 9200, boot to safe mode. Delete all references to nvidia
or ati that I could find. Reboot. Install catalyst drivers.
6) update AGP driver (AMD-700 chipset), reinstall drivers.
7) bang head against wall
8) bang head against computer


Any ideas would be greatly appreciated!
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.ati (More info?)

On 12 Jul 2004 17:49:14 -0700, jasongrichmond@yahoo.com (Jason) wrote:

>Help!
>
>I had a Nvidia geforce2 200mx. Uninstalled all nvidia drivers, then
>the card. Installed 9200se (128mb). Installed catalyst drivers
>(newest ver from ATI).
>
>I cannot access my display properties. (rt click on desktop or
>through control panel)
>
>Any ideas?
>
>Here is what I have tried (none of these things worked):
>1) reinstall ati drivers
>2) uninstall all ati drivers/card (I also used online cat cleaner util
>from ati) Install old video card.
>3) Stuff from step2 + newest nvidia drivers
>4) uninstall nvidia drivers, software, card.
>5) install 9200, boot to safe mode. Delete all references to nvidia
>or ati that I could find. Reboot. Install catalyst drivers.
>6) update AGP driver (AMD-700 chipset), reinstall drivers.
>7) bang head against wall
>8) bang head against computer
>
>
>Any ideas would be greatly appreciated!


At a guess, you haven't removed all the NVidia driver remnants, Jason.
Try something like Driver Cleaner, and/or look for an appropriate
NVidia driver remover in the NVidia forums.

Just in case you've nuked something you shouldn't have, run SFC
(System File Checker) as well.

patrickp

patrickp@5acoustibop.co.uk - take five to email me
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: alt.comp.periphs.videocards.ati (More info?)

I had the same problems , here is how I fixed it: Go to ATi website ,
download OMEGA drivers for your card and OS. Remove the Catalyst control
panel , install Omega drivers. Picked up 8-10 FPS in Flight Sim. Love these
drivers !!!

Ross
Jason <jasongrichmond@yahoo.com> wrote in message
news:ce309313.0407121649.2d24924b@posting.google.com...
> Help!
>
> I had a Nvidia geforce2 200mx. Uninstalled all nvidia drivers, then
> the card. Installed 9200se (128mb). Installed catalyst drivers
> (newest ver from ATI).
>
> I cannot access my display properties. (rt click on desktop or
> through control panel)
>
> Any ideas?
>
> Here is what I have tried (none of these things worked):
> 1) reinstall ati drivers
> 2) uninstall all ati drivers/card (I also used online cat cleaner util
> from ati) Install old video card.
> 3) Stuff from step2 + newest nvidia drivers
> 4) uninstall nvidia drivers, software, card.
> 5) install 9200, boot to safe mode. Delete all references to nvidia
> or ati that I could find. Reboot. Install catalyst drivers.
> 6) update AGP driver (AMD-700 chipset), reinstall drivers.
> 7) bang head against wall
> 8) bang head against computer
>
>
> Any ideas would be greatly appreciated!