hux

Distinguished
Nov 3, 2002
17
0
18,510
im having problems at times with my computer bsod'ing on me and a file that crops up is ati.diag file....anybody know what it is...is it a part of the vpu recover?
 
What are you running when it happens, and what is your setup?

Otherwise my answer is;

'Sure it's that thing that they were talking about earlier, you have to turn off the thing-ma-jig and replace your doohickey before you add the whtchamacllit with those you-know-what drivers.'

Helpful ain't it?!?


- You need a licence to buy a gun, but they'll sell anyone a stamp <i>(or internet account)</i> ! - <font color=green>RED </font color=green> <font color=red> GREEN</font color=red> GA to SK :evil:
 

hux

Distinguished
Nov 3, 2002
17
0
18,510
A64 xp3200+
asus k8v deluxe mobo
2x256mb corsair xms ddr400 cl2
his pro ice-q platinum radeon 9800pro
plexwriter 40x24x10
jeantech 3 fan ali case
17" iiyama prolite E430sb tft monitor
550w q-tec twin fan gold psu


does it just about anywhere but strangely it seems to happen when im online?!
 

BirdRobin

Distinguished
Sep 24, 2003
277
0
18,780
A64... (Sad and almost crying tone) Why...

Athlon XP 1800+ (1.52ghz) O/Ced.
Gigabyte GA-7VKML
Powercolour R9600pro Bravo @ 480/340
128+256 PC2100 DDR
IBM 20gb 5400rpm 2mb+WD 40gb 5400rpm 2mb
Creative SB Live! 5.1 Digital
 

hux

Distinguished
Nov 3, 2002
17
0
18,510
aww there there


using cat 3.10 on a fresh xp sp1 install...tried omegas and my system refused to boot
not a game issue as it does it anytime...all stock speeds as well
edit: now tried rage tweaker and went onto a tweaker guide...switched on/off a lot of stuff and so far all seems good....certainly sped things up a notch....one thing that shocked me....sse and sse2 wasnt even enabled in the cat drivers...i find that a bit sad<P ID="edit"><FONT SIZE=-1><EM>Edited by hux on 01/05/04 05:15 AM.</EM></FONT></P>
 

BirdRobin

Distinguished
Sep 24, 2003
277
0
18,780
hmm, is sse , sseII similar as 3dnow! ?

Athlon XP 1800+ (1.52ghz) O/Ced.
Gigabyte GA-7VKML
Powercolour R9600pro Bravo @ 480/340
128+256 PC2100 DDR
IBM 20gb 5400rpm 2mb+WD 40gb 5400rpm 2mb
Creative SB Live! 5.1 Digital
 

hux

Distinguished
Nov 3, 2002
17
0
18,510
i guess yes just 3d now is amd's instruction set where sse is intel..both were disabled but not one crash since ive used the tweaking guide....strange eh
 
Was one of the items you turned off FastWrites? Just curious as that is a main cause of alot of crashes. Omegas ship with default FastWrites OFF, but since it wouldn't run with the Omegas, I'm not sure why Rage3D tweak worked.

It is pretty strange to bad you couldn't pin down the culprit. I doubt the instruction set being active or not would cause the BSOD, but it would explain performance increases.


- You need a licence to buy a gun, but they'll sell anyone a stamp <i>(or internet account)</i> ! - <font color=green>RED </font color=green> <font color=red> GREEN</font color=red> GA to SK :evil: