• Pardon our dust as we work on some regularly scheduled forum maintenance. You may notice some missing features during this time. Thank you for your patience!

Question Can't boot my PC with Ryzen 5 3600X and MB Gigabyte AB350-Gaming 3 ???

Jul 31, 2019
4
0
10
0
I have a big problem : My PC config. is : Gigabyte AB350-Gaming 3 , Ryzen 5 3600X ( since 22.07.2019. ) , Sapphire RX 580 8GB Nitro+ , Kingston Hyper X Predator 2x8GB 3000 MHz , Cooler Master MasterAir MA410P rgb , 2x1TB WD Caviar Blue , PSU Sama Armor 750W 80+ Bronze , case MS Industrial Falcon ( 3x120mm fans ) . Before R5 3600X I had R5 2600X and had not a single problem . But after buying R5 3600X I got "No Signal" on my monitor ( ViewSonic VX3276-MHD 2K ) !!! Yes I took my MB to PC store , they updated my bios to F41 a few days ago . But yesterday I bought my new cooler MasterAir MA410P, and after installing cpu , cleaning my PC case from dust , and my gpu also , when I started PC all seems it's working , but again "No Signal" and a little red led light in right corner of my MB !!!! I tried with one module of ram in all slots , but no help !!! When guys from PC store was updating my bios they told me that one ram stick died and they replaced it with a same new one ( i bought Kingston 2x8GB ddr4 3 months ago in their store ) . I wonder , is my PSU weaker than 750w real watts , did I made mistake with some cable placement in PSU ( I don't think so ) , did my one of both RAM sticks died again , did my cpu died , thit my MB bios somehow losed new bios version ................ Can't figure it out without a help of someone's knowledge !!!!!!
Removed
 
Last edited by a moderator:
Jul 31, 2019
4
0
10
0
Cpu is excellent , my ram sticks of 8gb are old about 2 months ( one is new a few days ) .I bought my MB one year ago as bulk package , but I had no problem with Ryzen 1600X and Ryzen 2600X !!! And Ryzen 3600X worked with new bios until yesterday when I bought a new cpu cooler . This things just don'take senses !!!
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS