crash on installing a new device

G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup (More info?)

hello,

-- I've installed a Sony DRU700A DVD RW as a slave device
-- BIOS detects it as a slave --> OK
-- but as Windows 2000 is strating up and I get my desktop on the screen
he crashes and says there was something with my ntoskrnl.exe

-- I deconnected the drive and then there was no problem anymore

-- I retried several times but without succes

-- I als tried to find a solution at Sony's website, but there was
nothing to find

has anyone an idea how to correct this problem ??

thanks
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.win2000.setup (More info?)

Greetings --

On very rare occasions, I have encountered compatibility problems
between two devices on the same IDE channel. Moving one of them to
the other IDE channel often solved the problem.

Bruce Chambers
--
Help us help you:
http://dts-l.org/goodpost.htm
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html

You can have peace. Or you can have freedom. Don't ever count on
having both at once. - RAH


"distero" <distero@skynet.be> wrote in message
news:40c324f5$0$28046$a0ced6e1@news.skynet.be...
> hello,
>
> -- I've installed a Sony DRU700A DVD RW as a slave device
> -- BIOS detects it as a slave --> OK
> -- but as Windows 2000 is strating up and I get my desktop on the
screen
> he crashes and says there was something with my ntoskrnl.exe
>
> -- I deconnected the drive and then there was no problem anymore
>
> -- I retried several times but without succes
>
> -- I als tried to find a solution at Sony's website, but there was
> nothing to find
>
> has anyone an idea how to correct this problem ??
>
> thanks
>