[SOLVED] GPU Not giving output

Sep 30, 2019
2
0
10
0
Hello, i am currently having problems with my graphics card, in the morning i turned my computer on and set a very large game to download, i leave the computer on, a couple of hours ago i connected via google remote desktop to check if the download was going fine, and everything was normal, steam was downloading normally, an hour ago i came home and tried to turn on the monitor and it displayed a message of "No signal", i restarted the computer and i recieved the same message

I troubleshooted the following things:
1-I turned on my ps4 to check if my monitor was not working, it was working fine and displaying the ps4 without problem
2-Disconnected the gpu a couple of times
3-Connected the monitor to the internal graphics card (to the cpu) via hdmi and it was working fine
4-I connected through google remote desktop again and i can see the desktop and CAM is showing me that the gpu is working normally View: https://imgur.com/aurBsM7


Right now im on my computer but connected via HDMI from the cpu

My specs are:
GPU: gtx 1050 ti connected to my monitor via Display-port
CPU: Intel core i7 7700
PSU: Cant remember name but its an evga 430w 80plus

I appreciate any tips you can give me, and thanks in advance
 
Sep 30, 2019
2
0
10
0
Have you tried alternate ports (HDMI, DVI etc)? It's rare ,but ports can fail.
Similarly, check ports of the monitor too.
So, its working now, and i dont know why or how, i was just working without the gpu connected and now its working like nothing happened, holy sh*t!

Thanks for the reply, i just saved a lot of money

Thank you!
 

ASK THE COMMUNITY