Question Re-installed CPU Cooler, now computer shows no display ?

itachixg

Honorable
Jan 30, 2017
70
0
10,630
0
Cpu= r53600
Gpu:2070super
Psu=600 corsair white
Mb:b450f strix
Ram 2x8 corsair

I just reinstalled the stock ryzen cooler on my pc and now it doesn't show display ?

Things i tried so far and has been done:
  • Remount the heatsink
  • remount the processor, checking for bent pins
  • Use another ryzen for testing : still no display
  • remove the battery for 20 min : same results
  • used another gpu .ram. and Psu for testing : still no display
I just running out of ideas what is happening? Need urgent advice please.
 

Ralston18

Titan
Moderator
What was the initial reason for installing the Ryzen stock cooler? What problem or problems - if any?

Any lit LED's on the motherboard? Any beeps heard when pc is first booted?

Will the pc display if booted into safe mode?

Dual monitors?

Which video port are you using: 3 HDMI and one DP available - correct?

Try swapping in another known working video cable(s) and/or changing ports.

Does another known working display work on your pc.

Does your display work on another known working pc.

More information needed.
 

itachixg

Honorable
Jan 30, 2017
70
0
10,630
0
What was the initial reason for installing the Ryzen stock cooler? What problem or problems - if any?

Any lit LED's on the motherboard? Any beeps heard when pc is first booted?

Will the pc display if booted into safe mode?

Dual monitors?

Which video port are you using: 3 HDMI and one DP available - correct?

Try swapping in another known working video cable(s) and/or changing ports.

Does another known working display work on your pc.

Does your display work on another known working pc.

More information needed.
1.the aftermarh cooler i was using was kinda weakened parte we're not naking contact anymore

2.no just the regular ligths no beeps

3.Can't get it to safe mode because not Even the the motherboard logo appears on display
4.no dual monitor
5.using hdmi
6.already swapped hdmi cables
7.already swapped monitor
8.yes the monitor and gpu works on another pc

Update : i used another parts. And the Mb was the culprit. Thought this raises more questions than answers how the Mb stops working just because i chánged a cpu heatsink???
 

ASK THE COMMUNITY