[SOLVED] Small problem with my mouse

Elie_4

Honorable
Nov 19, 2016
51
4
10,535
0
I have small problem where my mouse does not always function directly when pc turn on I have unplug then plug it to work every time, this did not happen when I use it on my gaming laptop but since I have that pc the same mouse does this. I know it is not big thing but I like to fix it if possible to avoid this extra step.
My mouse is: Cougar 700M Evo Gaming Mouse
this my built: https://pcpartpicker.com/list/32KVGL
 
Last edited:

Ralston18

Titan
Moderator
Update your post to include full pc hardware specs and OS information.

Did you install/reinstall the Cougar 700M drivers on the pc?

Go to manufacturer's website to manually download the applicable mouse drivers. Reinstall and reconfigure.

No third party tools or installers.
 
Reactions: Elie_4

Ralston18

Titan
Moderator
Update your post to include full pc hardware specs and OS information.

Did you install/reinstall the Cougar 700M drivers on the pc?

Go to manufacturer's website to manually download the applicable mouse drivers. Reinstall and reconfigure.

No third party tools or installers.
 
Reactions: Elie_4

Elie_4

Honorable
Nov 19, 2016
51
4
10,535
0
Update your post to include full pc hardware specs and OS information.

Did you install/reinstall the Cougar 700M drivers on the pc?

Go to manufacturer's website to manually download the applicable mouse drivers. Reinstall and reconfigure.

No third party tools or installers.
after going to Cougar website and installing the driver it worked normally, thanks for your help.
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS