• Now's your chance win big! Join our community and get entered to win a RTX 2060 GPU, plus more! Join here.

    Meet Stan Dmitriev of SurrogateTV on the Pi Cast TODAY! The show is live August 11th at 2:30 pm ET (7:30 PM BST). Watch live right here!

    Professional PC modder Mike Petereyns joins Scharon on the Tom's Hardware Show live on Thursday, August 13th at 3:00 pm ET (8:00 PM BST). Click here!

Question Thoughts on the problem?

Jul 19, 2019
16
0
10
0
Mobo: ASRock Z390 Phantom Gaming 4S-IB.
RAM: Adata XPG GAMMIX D10 8GB DDR4-3000MHz
NEW RAM: HyperX Fury 32GB 3000MHz DDR4 CL15 DIMM

I put in the New Ram in my PC and tried starting up PC. The PC then would be a black screen and the GPU fans would not spin. After about an a minute passed the PC would power off and on again. I tried putting in the old ram again and it did the same. I also tried different slots on the MOBO but to no avail. Was just wondering if anyone had any ideas about what may be the issue and a fix for it. I have also tried integrated graphics and it didn't work still.
 
Last edited:
Mobo: ASRock Z390 Phantom Gaming 4S-IB.
RAM: Adata XPG GAMMIX D10 8GB DDR4-3000MHz
NEW RAM: HyperX Fury 32GB 3000MHz DDR4 CL15 DIMM

I put in the New Ram in my PC and tried starting up PC. The PC then would be a black screen and the GPU fans would not spin. After about an a minute passed the PC would power off and on again. I tried putting in the old ram again and it did the same. I also tried different slots on the MOBO but to no avail. Was just wondering if anyone had any ideas about what may be the issue and a fix for it. I have also tried integrated graphics and it didn't work still.
Did you try to reset CMOS between changes ?
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS