Question Biostar TB360 BTC pro 2.0 - No display + SwitchON by itself

Oct 6, 2021
1
0
10
0
New Biostar tb360 BTC pro 2.0, plus the following
  • i5 8400 + stock heatsink + fan
  • Corsair Hx1000
  • Kingston Valueram DDR4 2666
  • HDMI to DVI cable
  • VGA cable
Steps
  1. Install all above
  2. Plugged the 24 pin + 8pin CPU + CPU fan
  3. BIOS reset (via Jumper)
  4. PSU connected to power
  5. Turn the hard switch on at the back of PSU - tried a different PSU no difference
Problem
  • Mobo switched on automatically even when power jumper is not connected (CPU fan is on, PSU fan is on)
  • No display, not even BIOS screen tried
    • from Mobo, monitor from digital input and analogue input
    • from GPU on PCIe (Radeon rx580 powered from PSU), monitor from digital input and analogue input
Things Tried So far
  • Checked the usual, e.g. RAM plugged in properly
Help please!!!
 
Last edited:
Oct 10, 2021
2
0
10
0
New Biostar tb360 BTC pro 2.0, plus the following
  • i5 8400 + stock heatsink + fan
  • Corsair Hx1000
  • Kingston Valueram DDR4 2666
  • HDMI to DVI cable
  • VGA cable
Steps
  1. Install all above
  2. Plugged the 24 pin + 8pin CPU + CPU fan
  3. BIOS reset (via Jumper)
  4. PSU connected to power
  5. Turn the hard switch on at the back of PSU - tried a different PSU no difference
Problem
  • Mobo switched on automatically even when power jumper is not connected (CPU fan is on, PSU fan is on)
  • No display, not even BIOS screen tried
    • from Mobo, monitor from digital input and analogue input
    • from GPU on PCIe (Radeon rx580 powered from PSU), monitor from digital input and analogue input
Things Tried So far
  • Checked the usual, e.g. RAM plugged in properly
Help please!!!

same problem with the same motherboard
 
Oct 10, 2021
2
0
10
0
i have maybe a solution for you

first i think is because you don't have a graphic card , because normaly , the processor dos not have graphic interface and it can't show anything on the screen , so i think you need a graphic card .Am going to buy a graphic card on alibaba
 
Oct 25, 2021
1
0
10
0
Hi,

HELP Please

I got same issue. I have GPU and even try using the VGA but still not showing a display. I even reset the BIOS but still not helping. Seems like both display and Input/Keyboard are both not working


Thank you
 
Nov 15, 2021
2
0
10
0
I have the exact same problem, with very similar hardware:

Biostar TB360 BTC pro 2.0
i5 8400 + stock heatsink + fan
SK Hynix DDR4 2666

I tried HDMI to DVI cable
I tried VGA cable
I tried 1660 Super
Nothing...

OP - were able to get it working?
A guy on reddit had same RAM and another CPU, he says 2666 RAM wouldn't work (eventho biostar page says it should):

https://www.reddit.com/r/gpumining/comments/mt49lb View: https://www.reddit.com/r/gpumining/comments/mt49lb/rig_wont_postboot_cpu_fan_turns_on_for_1_second/
 

ASK THE COMMUNITY