• Find an incredible deal for Black Friday or Cyber Monday? Share those epic bargains with the community by posting them in this forum thread!

Question No bootable devices found

Nov 9, 2019
9
0
10
0
I just changed my motherboard to a B360-F and my cpu to i7 9700k

Now, the bios opens when i turn on the pc and it says the sata connections are connected to the disks, however if i go to the boot menu «F8» it doesn’t show any, just shows the message «no bootable devices found»
Please help




And
 

popatim

Titan
Moderator
In your bios, see if you can enable UEFI+Legacy mode, Disable Secure boot, and enable CSM. See if that makes a difference.

Also, depending on what this boot drive came out of & how it was configured - it may not be bootable or may crash during Windows loading.

If you still have the old system, yoo may want to put the drives back in and backup at least the important data.
 
Reactions: HeavyPilot
Nov 9, 2019
9
0
10
0
In your bios, see if you can enable UEFI+Legacy mode, Disable Secure boot, and enable CSM. See if that makes a difference.

Also, depending on what this boot drive came out of & how it was configured - it may not be bootable or may crash during Windows loading.

If you still have the old system, yoo may want to put the drives back in and backup at least the important data.
Hi, sorry for taking so long, i broke my fan and had to order a new one (twice, ended up buying one without those stupid push pins)

But you fixed it! Thanks alot, been trying to fix this for two whole weeks! :)
 
Nov 9, 2019
9
0
10
0
I actually got another problem now, don’t know if it is a problem or not but i installed a wifi chip into a pcie slot and it turned on and off 3 times before booting windows..
Should i be worried?
 

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS