G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

Hi, everyone.

This may not be the best place to ask this question, since it is
hardware related, but I was unable to find the correct hardware
newsgroup in the few minutes I have right now, and there is an OS
aspect to the problem. I'm hopeful that someone might be able to
help me.

I have an old 64MB Micro Advantage QuickiDrive that has worked
well for me. However, I just started a new part-time job
(teaching computer classes in an elementary school) and they have
their PCs locked down tightly; I have no administrative
privileges.

I took me USB drive in and was able to access it without
problems. However I noticed that I did not have a "Safely Remove
Hardware" icon. Not knowing what else to do, when I was done, I
just removed the device.

Now, when I plug it in at home, absolutely nothing happens. The
light doesn't come on and the drive is not listed in Explorer.

Is my USB drive dead? Does anyone know how I might be able to
access it? What should I have done in this situation? Is there a
safer way that I could have removed it?

Thanks in advance for your help....

--
Keith Russell
--
Keith
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: microsoft.public.windowsxp.help_and_support (More info?)

It should work just fine I always just unplug it are replug it in may
computers even if I am not admin priviliges on the computers I access. Just
restart the computer and plug it back into your home machine. If nothing
happens then Plug it into another usb port maybe the port is bad. Let me know
how it goes ok thanks.
--
Reply back and let me know how it goes. Don''t forget to select yes if this
was helpful on my post. I always like helping out people with there problems.
Thanks

Matthew Senecal


"Keith Russell" wrote:

> Hi, everyone.
>
> This may not be the best place to ask this question, since it is
> hardware related, but I was unable to find the correct hardware
> newsgroup in the few minutes I have right now, and there is an OS
> aspect to the problem. I'm hopeful that someone might be able to
> help me.
>
> I have an old 64MB Micro Advantage QuickiDrive that has worked
> well for me. However, I just started a new part-time job
> (teaching computer classes in an elementary school) and they have
> their PCs locked down tightly; I have no administrative
> privileges.
>
> I took me USB drive in and was able to access it without
> problems. However I noticed that I did not have a "Safely Remove
> Hardware" icon. Not knowing what else to do, when I was done, I
> just removed the device.
>
> Now, when I plug it in at home, absolutely nothing happens. The
> light doesn't come on and the drive is not listed in Explorer.
>
> Is my USB drive dead? Does anyone know how I might be able to
> access it? What should I have done in this situation? Is there a
> safer way that I could have removed it?
>
> Thanks in advance for your help....
>
> --
> Keith Russell
> --
> Keith
>
 

TRENDING THREADS