no audio hardware is available - ga-8i915p

G

Guest

Guest
Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.gigabyte (More info?)

hi'
i installed xp/sp1 on th gigabyte ga-8i915p board and cant get any
voice from my speakers. not even system voice.
allways get the message "no audio hardware is available ".
pls hlp
thanks ehud
 

Ian

Distinguished
Apr 5, 2004
820
0
18,980
0
Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.gigabyte (More info?)

"ehud" <eelhan@gmail.com> wrote in message
news:1109931501.727355.162650@z14g2000cwz.googlegroups.com...
> hi'
> i installed xp/sp1 on th gigabyte ga-8i915p board and cant get any
> voice from my speakers. not even system voice.
> allways get the message "no audio hardware is available ".
> pls hlp
> thanks ehud
>

More info please. Are you using on-board sound or an add-in card? If
on-board, is it enabled in BIOS?
 
G

Guest

Guest
Archived from groups: alt.comp.periphs.mainboard.gigabyte (More info?)

If you're like me you'll just chuck in a sound card. I couldn't get it going
either.
There is nowhere in bios to turn it on.
It isn't even listed in Device manager.
Do you get a device with a fault listed?
Not sure if it's the sound or not. Says it's a PCI device? Even MS couldn't
find a driver for it.
Just whack a sound card in it.



"Ian" <ian@iano.net> wrote in message
news:4228b8b5$1_1@mk-nntp-1.news.uk.worldonline.com...
>
> "ehud" <eelhan@gmail.com> wrote in message
> news:1109931501.727355.162650@z14g2000cwz.googlegroups.com...
> > hi'
> > i installed xp/sp1 on th gigabyte ga-8i915p board and cant get any
> > voice from my speakers. not even system voice.
> > allways get the message "no audio hardware is available ".
> > pls hlp
> > thanks ehud
> >
>
> More info please. Are you using on-board sound or an add-in card? If
> on-board, is it enabled in BIOS?
>
>
 

Similar threads


ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS