Speedfan

Page 3 - Forum discussion tagged with Speedfan.
  1. B

    Laptop Overheating while Gaming, and I’ve tried Everything!

    HP Laptop 15-bw0xx Processor: AMD A12-9720P Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G, 2700 MHz, 4 Cores, 4 Logical Processors 8GB of RAM About 1 year old My Windows laptop has perfectly reasonable idle temps, and even cools down really fast when I am done gaming, but while gaming it goes a little too...
  2. P

    Win 7 PC Restarting on Shutdown

    When I do a ShutDown from the Start Menu my (Lenovo Thinkstation E31 Windows 7 Pro 64 bit) PC automatically restarts. N.B. that the that System Properties -> Advanced -> Startup and Recovery -> Automatically restart is UNchecked! When I do the shutdown it goes all the way to...
  3. U

    Ryzen 7 1800x temperatures

    Guys i just build my pc with ryzen 7 1800x with watercooling (think) when i open it for the first time the temperatures on bios was 60-61. this is not normal...whats wrong... :/
  4. H

    Rating a monitor for 1080p gaming !!

    HINT: THREAD UPDATED (LOOK BELOW) !! Hi guys, need a rating for this monitor to be used for 1080p gaming: "Samsung S22F350FHM 22 Inch LED LCD Monitor" Some review about the monitor: https://www.samsung.com/ae/monitors/led-sf350fhm/LS22F350FHMXUE/ ALSO: this monitor has 4-5ms response time...
  5. D

    2 Ram sticks only working separately.

    Hey! About a week ago I started getting blue screen errors such as "attempted write to read only memory" & "system Service exception". I was able to identify the problem to have something to do with my ram, since when I removed one of the sticks from my Computer, the errors stopped. However it...
  6. L

    GTX 660 not working on Asus p8h61m-lx

    I tried to search for answers but can't find one and hope to find solution here I bought a gtx 660 but its not working on my setup. The fans are turning on and i connected the 6pin connector but the monitor gives no display. I tried using integrated graphics and it works fine. I also tried...
  7. R

    Strange Chlorine/Rubber Smell Coming from Computer Cooler H115i

    Hello, I bought a Corsair H115i several months ago. Ever since I got the cooler, it has been emitting this rubber/chlorine smell. It functions fine, as does everything else in the computer. It has no leaks. It also interestingly always emits this smell, even if the computer is off...
  8. F

    Is this psu good for this system?

    Power supply : XFX TS Series 550W 80+ Gold CPU : Ryzen 5 1600 (overclocked to 3.7 ghz) GPU: ASUS EXPEDITION GTX 1060 6GB (Stock clocks) RAM: 8 GB DDR4 2400 MHZ (planned upgrade to 16gb); HDD: 2X 2TB HDD MOBO: Asus prime b350 plus 5 case fans,4-6 usb devices,1 monitor. Planned upgrade : 1 more...
  9. K

    PC won't boot with new GPU installed

    I had just bought a new graphics card, a evga gtx 960 sc. When put into the computer, I press the power button & the pc does not boot whatsoever nor do any fans/gpu fans move. I shut the pc off & replaced it with my old graphics card (660ti 3gb OC) and it works absolutely fine.Could it be...
  10. J

    Activation code for whistler ws1010

    Activation code for whistler ws1010
  11. C

    can a gpu fan be destroyed by running it at 100%

    title says most of it can it also destroy the GPU ? my gpu : GTX 950
  12. D

    Black screen flash with disappearing of audio 1-2 second. Getting desperate...

    I am trying to troubleshoot a very annoying problem. We are getting desperate... What happens: short blackscreen with no audio, after that everything goes back to normal. Does not matter if you're playing video games or not. Happens sometimes even while watching a movie. They happen once a day...
  13. SumTingW0ng

    My hard disk drives not showing up in boot priority.

    ASUS Maximus VII Hero Z97 i7 4790k @ 4.5GHz 32GB Corsair RAM 1TB HDD 256GB SSD 3TB HDD CD/DVD optical drive I have 4 drives that are connected to the motherboard top 4 SATA ports. Out of the 4 drives, only 2 showed in Boot Priority which are my OS SSD and my optical drive. My 2 other hard disk...
  14. W

    Buying a generic PSU for my QNIX 2710 True 10 (in the UK)

    Hi there: I have a QNIX 2710 True 10 monitor. The external PSU burned out, I've been struggling to buy a replacement. The first replacement I bought (which was advertised as having the exact same model number - M120500P911 - as the fried PSU) had the wrong connector, the second (advertised as...
  15. J

    I connected my laptop to projector ....

    I connected my laptop my my projector... My laptop output is HDMI and projector input is VGA but there is no way am able to project anything ....there is no signal
  16. D

    RAM compatibility related (Gaming)

    Hello Quick one: What Motherboards and CPU can be compatible with a Corsair Vengeance Pro Series 16GB (2 x 8GB) RAM? Or do I need a new RAM? RAM Specifications: PART # CMY16GX3M2A2133C11 COLOR Black / Silver SPEED DDR3-2133 TIMING 11-11-11-27 VOLTAGE 1.5V Thank you for your time.
  17. T

    [SOLVED] Asus Prime Z270-a , realtek sound issues

    Hi ! about 4 days ago, I started having problems with sound. I am using Realtek on Asus Prime Z270-a and its connected with optical cable ( I have Logitech Z-5500). When I turn on my PC, sound's OK about 1-2 hours and then I can hear some skipping or popping. I tried: - change speakers from...
  18. S

    Ryzen 5 1600X Stability Test

    How does this look? This is my first time OC and I want to make sure all is good.
  19. L

    DX11 Timed out while waiting for GPU to catch up.

    Hi everyone, new here. I hope I'm writing in the right section of the forum. I have some problems with my GPU. It keeps crashing while I run Fortnite (I think is DX11 related). I'm running it on a clean install to be sure nothing with the system was going on. I alsoo tried to make the graphic...
  20. Curbo34

    GTX 970 SSC no signal upon logging in to windows.

    Hey guys, my gtx 970 ssc acx 2.0 (04G-P4-3979-B6) had a mosfet short (4c10n) around 4 months ago, and I finally got around to removing it so the card would boot again. I didn't replace the shorted mosfet, I simply removed it. System specs: I booted my system, installed drivers, and loaded up...